Hvis du er veganer og har forsøgt dig på datingscenen i år, og du har været nysgerrig efter at vide, hvilke lande der er de bedste i verden til vegansk dating, så behøver du ikke lede længere! Her er listen over de bedste lande til at finde en ny VegLove eller nye VegFriends!

Før vi går i gang, skal det siges, at vi har foretaget små ændringer i vores rangordningsmetode, som tidligere havde et krav om en minimumsbefolkningskvote. Resultatet er, at mindre lande, som ikke var medtaget, nu er på podiet. Portugal og Chile indtager nu fremtrædende positioner.

For femte år i træk har Storbritannien beholdt sin plads som det land, der har flest veganske forbindelser. I år har Portugal dog overtaget Nederlandenes andenplads, efterfulgt af det hollandske land på tredjepladsen. Lande med generelt mindre befolkninger, men store veganske samfund, som Østrig, Sverige og nykommeren Chile, følger efter.

I absolutte tal er det dog fortsat USA, Brasilien, Storbritannien og Tyskland, der har den største indflydelse på grund af deres store befolkningstal! Så det er ikke tilfældigt, at det er de lande, hvor de fleste af vores VegMatches-udtalelser kommer fra. Den store mængde af individer og mangfoldigheden i disse lande øger sandsynligheden for meningsfulde forbindelser.

Listen fremhæver desuden andre lande med betydelige veganske samfund i 2024. Blandt disse nationer er Spanien, Australien, Canada og Frankrig. I de senere år har disse lande været vidne til en bemærkelsesværdig stigning i interessen for og deltagelsen i veganisme, hvor et stigende antal mennesker har taget et grusomhedsfrit liv og en plantebaseret kost til sig.

Se hele listen nedenfor!

RankingCountryTotal users by population
1Det Forenede Kongerige1511.8
2Portugal1493.6
3Holland1267.3
4Østrig1069.0
5Sverige984.9
6Chile908.0
7Spanien795.8
8Tyskland792.2
9Australien779.9
10Brazil751.6
11Canada709.1
12Argentina518.1
13Italien515.8
14De Forenede Stater474.7
15Polen395.4
16Frankrig385.1

Hvis du tilfældigvis bor i et af disse lande, så benyt lejligheden til at blive mere engageret i de veganske samfund omkring dig! Hvis du foretrækker onlinedating, kan du også udforske Vegglys teleporteringsfunktion for at opdage profiler fra disse lande hjemmefra! Uanset hvad får du mulighed for at komme i kontakt med veganske partnere og venner over hele verden.

Gå ikke glip af Veggly-bloggen

Efterhånden som Veggly vokser yderligere, skal du sørge for at holde dig opdateret og læse beskeder fra veganske og vegetariske brugere, der har fundet kærligheden i fællesskabet – alt sammen på denne side her.

Hold dig opdateret med alle vores meddelelser, andre nyheder, blogindlæg og opskrifter ved at følge Veggly på vores sociale kanaler:
Instagram

Facebook

Twitter

LinkedIn

%d bloggers like this: